Loading...

Making a difference

 

Hej David,  

Tak for din hilsen, din mening og dine holdninger. Dem sætter vi helt vildt stor pris på. 

Uden din hjælp gennem ret lang tid, havde vi ikke stået så stærkt som vi har gjort både under dette OL, men også hele OL-kval-sæsonen som har slidt godt på alles kroppe.

Vi elsker at komme hos dig og få "tjekket"/behandlet vores kroppe så vi hele tiden føler os ovenpå. Du skal vide vi sætter utrolig stor pris på det.

Christinna Pedersen - Professionel Badmintonspiller - OL-bronze 2012

 

 

Kære David,

Tak for i går - det var en helt anderledes og positiv oplevelse at blive behandlet af dig - sammenlignet med øvrige fysioterapeuter, jeg har været hos. Tak for det!

Jeg konstaterer her til morgen fortsat en markant bedring i knæet - lavere smerter end før behandlingen.

Jeg føler mig helt overbevist om, at jeg nok skal komme i topform igen og håber, at du har tid til at hjælpe med de behandlinger, der skal til.

Linda Ankerstjerne - Smerter i knæ efter to meniskoperationer

 

“Jeg er utrolig glad for at komme ved David uge efter uge. Jeg har gået der i mange år, og i al den tid har jeg ikke haft nogen større skader.

Sammen med David har jeg lært min krop at kende fra top til tå, og det er meget afgørende for en sportsudøver.

Udover at lære min krop at kende, er David en inspiration på mange andre områder, hans grundighed, hans sind og optimisme.”

Kamilla Rytter Juhl - Professionel Badmintonspiller - Verdensmester 2009

 

 

Hej David

Lovede et svar i dag på behandling.

Jeg har virkelig mærket en bedring, sidder lige nu og nyder at jeg ikke har smerter i min arm J

Kirsten Hansen - Laborant med tennisalbue gennem mange år

 

Hej David, 

..... hvis du får en del henvendelser - så er det fordi jeg har anbefalet dig som unik i forhold til at kunne noget andre ikke kan..........

Solveig Broby - Nakkesmerter og hovepine

  

Kære David. 

Det er fantastisk, hvad du fik gjort for Katarina fredag. Da vi kom hjem begyndte hun at gå mere og mere på foden (bevægelse som du havde sagt), og her til morgen synes hun, at vi skulle tage til atletik stævne og lige prøve om hun kunne løbe. Det gjorde vi så - og efter lidt forsigtig opvarmning prøvede hum mere og mere og det endte med at  hun løb hækkeløb, 200 m og lavede længdespring. Endda med klubrekorder til følge. 

 På 200 m synes hun, at hun blev lidt øm igen, men det er også kurveløb, så det belaster anderledes - og hun havde en inderbane. 

 Så jeg konstaterer bare, at vi i vores familie er rigtig glade for at kende dig. 

Endnu en gang tak - og fortsat god weekend til dig og familien. 

Vh Tine og Katarina Hessner - 13 år, atletikudøver (hækkeløber, længdespringer og sprinter) fra BAC (bagsværd atletik) - ondt i foden dagen inden sæsonens sidste stævne 

 

Hej David

Din behandling virker super. Mange tak J

Louise Hastrup 

  

Hej David.

Tak for sidst. Nu har jeg trænet et par gange og løbet både onsdag 10 km, lørdag 15 km og trænet 2 timer hårdt Søndag og Løbet igen igår 10 km. Og må altså bare sige jeg er så glad.... Har slet ikke haft de smerter og trækninger og snurren i ben mv.

Helt fantastisk lettelse ;0)

Dorthe Aistrup - Ben der sover og smerter efter løb og træning.

  

Hej David, 

Det er så meget bedre:):) Du er den bedste. Tak.

Heidi Have - Smerter i hofte og ryg

  

Hej David.

Tak for sidst, var meget overrasket over hvor langt man kunne komme med bare én behandling! 

Føler mig ikke helt så befriet som lige efter behandlingen mere, men meget bedre end inden.

Synes stadig der er forskel (skævhed) mellem højre og venstre side, men som du sagde, kan der godt være lidt forskel på siderne i kroppen, med det er ubehaget der skal fjernes.

Og det synes jeg det er - TAK!

Trine Sonne - Uro i kroppen, gennem to år, der ikke rigtigt kunne finde hvile.

  

Kære David!

Tusind, tusind tak for din behandling.... Du har absolut løsnet "noget" i min nakke, som ingen andre har formået. Mine nakkeproblemer er desværre ikke væk - men det havde jeg heller ikke forventet :-) Vil gerne have en behandling mere.

Andrea Haagen Jensen - Fysioterapeut - Svære kroniske nakkesmerter og hovedepineproblemer.

  

Hej David.

Tusind tak for konsultationen og inspirationen.

Mit højre ben, som før var svagere end mit venstre, har lige siden nærmest virket lettere og stærkere end det venstre. Jeg gik fra vesterport st. til damhussøen og det var en fornøjelse. Jeg har gået op af trapper og cyklet ti km, hvor jeg kunne træde til i pedalerne og løbet (ikke luntet). Alt dette har jeg ikke kunnet gøre siden januar. Så det er jeg taknemmelig for. 

Jeg har det strålende på alle måder og er væsentlig mere tillidsfuld til livet. Jeg ved, du fysisk har arbejdet med mit knæ og mine nerver, men det har altså også bragt mig flere kræfter og glæde, at være i det rum, som du skaber.

Tina Howard - Smerter i knæ efter fald for fire måneder siden

 

Hej David 

Det føles som om jeg har fået et nyt ben! Det er så vildt!

Rikke Winckler - forældresparring.dk - Smerter i lår efter fiberskade samt ondt i achillessenen.

 

Hej David 

Jeg ved ikke hvad der skete den time hos dig, men jeg kan stadig mærke en lethed i kroppen. Mine smerter er forandret og det er meget nemmere at trække vejret og i det hele taget at være i min krop. Det er lidt svært at tro på, men mit bækken virker anderledes, mere stabilt og mindre smertefuldt, ligesom jeg ikke kan huske hvornår min højre side af ansigtet har føltes så let og min mund kan åbnes meget mere. Det er næsten for godt til at bære sandt, og jeg tør næsten ikke sige det højt! 

Lykke Pedersen - Sclerose og daglige smerter.

  

Hej David

Jeg har kunnet mærke en klar forbedring og har slet ikke haft smerter, som jeg plejer.

De er ikke helt forsvundet, men smerterne er klart mindre og har også ændret karakter. Det er lidt svært at forklare præcis hvordan. Nu er der mere ømhed end smerter.

Jeg har ikke udfordret mine hæle meget ved lange gåture, men jeg har stået en del i weekenden og har også hoppet lidt på trampolin, hvilket jeg ikke kunne før uden smerter.

Jeg kunne godt tænke mig at få en behandling mere :-)

Lise Jensen - Hælspore gennem otte måneder. 

 

Hej David,

Tak for en super oplevelse i lørdags på dit åbenhus arrangement!

Parkeringsplads testen virker fortsat – jeg har haft et heftigt rejseprogram i starten af uge så beklager min sene tilbagemelding. Der er ikke kommet et direkte tilbagefald selvom jeg både har cyklet og løbet – så forbedringen er fortsat minimum 50% og formentlig højere. Der har været lidt anspændthed i akillessenen særligt efter løb – men ikke den direkte smerte. SUPER FEDT J

BO Beier-Simonsen - smerter i achillessenen.

  

Hi David 

As promised I'm sending you an update on how I'm feeling today after your treatment last night at your clinic. 

My daughter did the exercises that you showed her on my left shoulder & left groin before I went to bed last night. That has helped on a complete recovery on my hands & even my left knee is feeling better..... Thank you so much....

Nina Kapoor - Smerter i hænderne gennem to år.

  

Hej David,

....Først og fremmest, så var det en kæmpe befrielse at være oppe forbi dig. Jeg har et punkt i venstre side nederst i ryggen/lænden, hvor smerten har udstrålet fra og forplantet sig videre op i ryggen. Al den ømhed og smerte der strålede ud er forsvundet efter jeg var forbi dig....

Kasper Andersen, ondt i ryggen efter lidt for hård træning 

  

Hej David!

Jeg er dig dybt taknemlig for behandlingen i fredags. Jeg er som et nyt meneske, og det holder endnu. Jeg var til træning i går, (intervaltræning med håndvægte, squatch, gulvøvelser for mave m.m.) og det er naturligt nok at jeg er lidt øm, idet jeg har holdt ferie i 3 uger.

Så var jeg i haven, som jeg også indtil nu, har måttet forsømme lidt, så idag er jeg lidt øm over det hele, og også i min foroverbøjning, men det er ikke noget at snakke om, i forhold til hvordan jeg havde det inden besøget ved dig.

Kirsten Johansen - Mangeårige smerter i ryggen - Konstateret spinalstenose. 

  

Hej David

 Jeg skylder dig lige at fortælle, at min skulder/nakke har det bedre end i mange år – så en stor tak til dig, og en forklaring på, hvorfor du ikke lige har hørt fra mig siden sidst. Jeg kigger dog nok ud en dag til en session for at få opfrisket mine øvelser.

Thomas Larsen - Grafisk designer - Ondt i skulder og nakke.

  

Hej David 

Jeg glemte helt at nævne, at tilbage i 2010 hjalp du mig af med smerter i min højre skulder (altid højre side, hmm...). Smerter som jeg har levet med i over 20 år.

Hanne Bruun - Daglige smerter i skulder. 

 

Hej David.

Som aftalt kommer hermed en tilbagemelding:

Skaden i venstre fod efter løb uden sko er væsentlig forbedret. De sidste 2 morgner har jeg kunne gå fra morgenstunden uden at humpe. En 80-90 % forbedring. 

Ift. mit bækken, nedre ryg/haleben: Helt klart bedring, måske en 40-50 %.

Conny Christophersen - Smerter i fod og ryg.

 

Kære David 

.....Jeg har ingen smerter tilbage i hverken nakke eller skulder, og træner nu igen for fyldt blus -når jeg har tid.... Jeg har fortalt mange om din måde at behandle på, din indsigt i sammenhængen mellem krop og sind, og foreslået flere at kontakte dig ang. diverse skader og skavanker....jeg laver forsat de øvelser, du lærte mig, inden jeg lægger mig til at sove -i hvert fald efter en stressende arbejdsdag!

Du er et af de mest behagelige mennesker, jeg nogensinde har mødt, din metode og imødekommenhed, hvor du både udviser autoritet og rummelighed, er ikke noget, jeg tit har oplevet......

Line Kruse - Strålende smerter i skulder og arm

 

"Hej David,

Jeg vil blot lige give dig lidt tilbagemelding efter min behandling. Jeg har oplevet en stor forskel på min gang på venstre fod. Den føles normal igen. Ikke den store forskel på mine hænder/fingre.

Kurt er dybt benovet over effekten af din behandling. Føler sig så meget mere afslappet end han har gjort i mange år, skulderne sidder længere nede og den tikken han havde haft i lægmuskulaturen i rigtig mange år er fuldstændig forsvundet. Wauw...

Vi har talt varmt om dig og teknikken til alle vi kender, bl.a. nogle af vores venner der bor i England. Kender du nogle practitioners derovre?

Jeg er sikker på, vi vender tilbage næste gang vi er i nærheden, om ikke andet for en forebyggende follow up.

Elsebeth Nybroe-Nielsen

  

Hej David,

Tak for hjælpen igår. Jeg er et helt nyt menneske i dag. Jeg har det 100 gange bedre idag. Pladsen på plejehjemmet er aflyst denne gang. Et par dage mere så vil jeg tro jeg er frisk.

Hans von der Osten - Smerter i skulderen

  

Kære David 

Hvis jeg ikke fik sagt det så Tak - tak for al din støtte og for at få mig på benene igen og for din måde at være på. Tak. 

Rigtig godt nytår. Vi ses i det nye år.  

Mette Tofte - Genoptræning efter knæoperation samt smerter i nakke strålende ud i arm

 

“David har en menneskelig kompetence som er svær at beskrive. Han har en smittende positiv energi, som er det første man bemærker i det man træder ind i lokalet. Rundt omkring er der bøger, som han jævnligt bruger for at komme helt til bunds i ens "problemstilling". Han er meget grundig, og har en stædighed som heletiden bringer ham frem til en endelig forklaring på problemet, HVER GANG. Han har en skræmmende bred viden inden for kroppen, som er med til at give en enorm tryghed og tro på at man er kommet det rette sted hen. Han er ikke bange for at tage hårdt fat når han behandler og gør det ligeså længe det er nødvendigt. Han bruger nogle anderledes teknikker, som nogle gange bringer et smil frem - men det er øvelser som har en stærk effekt på helingen af kroppen. Han får ting til at ske..” 

Lena Frier - Professionel badmintonspiller - Europamester 2008

 

Hej David

Siden besøget hos dig har jeg været skades-/smertefri i området. Og skadesfri iøvrigt, trods øget træningsintensitet.

Pt træner jeg i de tre dicipliner, svømning, cykling, løb, frem mod Ironman 2012.

Jeg laver de viste øvelser så tit det er muligt henover dagen.

Søren Dahl - Triatlet, personlig træner og livstilsvejleder 

 

"David er ikke kun en fantastisk behandler, men også et menneske man ville ønske man kunne dele mere tid med. Med afsat i behandlingerne og de simple øvelser, er mit dårlige knæ endelig ved at genindfinde sin balance. 

Det har været en fantastisk forløb og jeg kan kun anbefale Davids metode og behandling til alle."

Anders Højlund Andersen - Knæ der havde svært ved at hele.

  

Hej David

 Jeg har egentlig lyst til at vende tilbage til dig omkring min væskeophobning og din anbefaling. I ca. 2 måneder har jeg skåret alt olie, kerner/-nødder (med undtagelser af hvad der har været i det glutenfrie brød jeg har indtaget) væk. 

Resultatet er at jeg i perioden har tabt mig 4 kg. Med vægttabet er væskeophobningerne også næsten forsvundet. Jeg kan kun give min anbefaling til at prøve det af. 

Din behandling holder stadig og jeg kan løbe uden problemer, skønt. 

Bente Ghita Hansen - Personlig træner

 

Kære David

Du er en gave til verden og alle os andre du hjælper!

Mens jeg sad i toget på vej hjem, følte jeg varme strålende rundt i lænden og nederste del af ryggen og det varede i en hel time!

Du har sat en healingsproces i gang og jeg må passe på og lave mine øvelser. 

Tak for alle de gode råd også!

Agnes - Rygsmerter gennem mange år.

  

Hej David, 

Jeg er siden sidst blevet Lyngby spiller i bedste række i landet for u19-spillere. Og vil egentlig bare sige jeg har det godt, og intet mærker til min ryg mere! :)

Mange tak for hjælpen!! 

Oliver H. Hansen - rehabiliteret efter diskusprolaps - operation blev undgået.

  

Kære David

Det er jul, og jeg vil gerne ønske dig en glædelig en bl. a. ved at fortælle dig ,at i 5 dage har jeg kunnet gå op af mine trapper uden smerte i v. hofte, og det tilskriver i høj grad din igangsætning af mit rigtige åndedræt.....

....Det kalder jeg godt samarbejde. Du skal have stort tak for din del af arbejdet. Tænk at jeg er uden de smerter jeg har haft siden sep.2010 (skrevet dec. 2011).

Birgit Pontoppodan - Smerter i hofte og ben.

  

Hej David 

Jo tak - fantastisk tur. Mit knæ blev faktisk bedre og bedre dag for dag og mine læg har jeg slet ikke mærket. Ja altså ud over alm. ømhed efter en lang travedag.

Sender lige lidt af den gode Camino-energi din vej. :-) r di for di

Bente Ghita Hansen - Problemer med knæ og achillessener lige inden en tur til Caminoen