Loading...

RAH i aktion - se behandlinger med RAH som omdrejningspunkt 

Generelt for alle videoerne:

  • Løser RAH alles smerteproblemer. Nej Selvfølgelig ikke.
  • Hvis RAH har effekt ses den med det samme.
  • Hvis der ingen effekt er, skal RAH ikke bruges. RAH er simpelt, hurtigt og ufarligt at afprøve.
  • RAH bruges i David Bonde Klinikken til at se, om vi kan skabe en hurtig bedring, der enten kan stå alene, eller som kan blive en god start på et forløb med andre supplerende tiltag.

 

Fødder - lynhurtigt bedre - en 6 minutters “highlight” video
"Altså jeg havde aldrig troet jeg skulle stå her med de her hæle. Aldrig aldrig aldrig…."
 
Væsentlig umiddelbar bedring af mangeårige smerter i fødderne efter brud.
 
Længere nede er der også en væsentlig længere video, hvor der mulighed for at se meget mere af hvad vi gjorde i de to konsultationer vi nåede den weekend. 
 

 

Massive spændinger i nakken ifm. migræne - lynhurtigt bedre - 9 min.

"Ohh... virkeligt dejligt. Sådan en lettelse tror jeg ikke jeghar haft. Nu føles det bare som om jeg har været ude og bruge musklerne..."

 

Knæ behandles med RAH - 7min. 

"Det er vildt det her... Jeg kan slet ikke huske hvornår jeg har været så langt nede..."

 

Ryg - lynhurtigt bedre - 4 min.

Et eksempel på hvordan vi lynhurtigt kan bedre rygsmerter. Det er da en meget god start på et eventuelt forløb!

 

Smerterfuldt knæ - lynhurtigt bedre - 2 min.
Ved opfølgning 11 dage senere har knæet det stadig fint.
 

 

Knæ - vanvittig historie - 7 min. - hightlight

Det her er en af demest vanvittige historier jeg har oplevet som behandler. Heldigvis lykkedes det os at skabe en vanvittig bedrin, der mod mine egne forventninger holdt. Hør historien og se behandlingen i denne highlight video. 

Længere nede er der en længere video af behandlingen.

 

Skulder - lynhurtigt bedre - 4 min.

Test - Behandling - Retest.

 

Hofte - lynhurtigt bedre - 3 min.

En behandling som denne kan nogen gange stå alene, og andre er det en god start på et forløb i kombination med andre tiltag.

 

Skulder efter fald på cykel for 6mdr. siden - 5 min.
RAH er et værktøj, der ofte bedre smerter lynhurtigt. Jeg bruger det som en del af min undersøgelse til at se om der evt. er lavthængende frugter at plukke, og alt efter om RAH virker, giver det mig en idé og smertens karrakter.
 

 

Knæ - 4 operationer. - 6 min. 
“woow… det er helt vildt… det er som om der slet ikke er sådan en klods mere…”
 
4 knæoperationer - ingen effekt - har måtte stoppe sin fodboldkarriere - stadig daglige smerter og gener - bedre på 10 min. Med opfølgning dagen efter.
 
Nogen gange kan vi rykke folk langt meget hurtigt. Jeg kalder det at plukke de lavthængende frugter først.
 

 

Knæskal af led - 21min. 
Ok… nogen gange bliver jeg selv overrasket. Jeg troede ikke selv vi ville kunne hjælpe Stephanie på vej som vi gør i videoen her.
 
For fire uger siden oplever Stephanie, at hendes knæskal går ud af led. Hun har siden gået med knæskinne og skal mr-skannes dagen efter denne video er optaget, da hun stadig oplever, at have et knæ hun ikke kan støtte ordentligt på og daglige smerter.
 
Det var egentlig slet ikke Stephanie vi skulle se på. Hun var “bare” med som venindestøtte til Sara, hvis knæ vi også så på. Men heldigvis havde vi også tid til at se på Stephanies knæ.
 
Her den fulde konsultation uden fraklip (andet end et enkelt sted hvor frustration udmunder sig i kritik af nogen, der ikke var tilstede. Det er der ingen grund til at have med).
 

 

Kæbegener gennem nogen år efter rodbehandling - 7min.
Jeg er ikke kæbeekspert, og RAH er ikke løsningen på alles kæbeproblemer, men nogen gange kan vi komme igennem med en bedring med RAHs simple tankegang.
 
Lad os plukke de lavt hængende frugter inden vi komplicerer tingene.

 

 

Irriteret og smertefuld skulder lynhurtigt bedre - 6 min.

Ud lev livet, test skulderen af og lad os se hvad der sker. 

Se mig behandle skulderen med generelle teknikker og én specifik teknik.

Vi taler om palpation, antagonister og hvad der kan være en fornuftig fremgangsmåde, hvis det lykkes at skabe en lynhurtig bedring ved første behandling. 

 

Skuldergener efter brækket kraveben 8-10 år siden - 5 min.

Når vi ser en væsentlig bedring af generne efter RAH, så sender jeg folk ud af døren med besked om at leve livet. Der er ikke noget de ikke må, men lad være at gøre noget dumt.

Lad os se hvor længe effekten holder. Og jeg ser hele paletten. Lige fra at generne kommer tilbage nærmest sekundet de er ude af døren, til at generne ikke rigtigt kommer tilbage, og alt der imellem. 

Jeg er holdt op med at prøve at forudse, hvem effekten holder godt eller dårligt på. Jeg er blevet både positivt og negativt overrasket flere gange.

Nogen gange har jeg tænkt yes… det her kommer til at holde, og så kommer generne kommet hurtigt tilbage. Andre gange har jeg tænkt mmm… det her kommer ikke til at holde, og så er tilbagemeldingen senere, at det hele bare går godt. 

Kan vi lave en bedring en gang kan vi med stor sandsynlighed lave den en gang til. Og så kan vi supplerer med andre tiltag, hvis ikke bedringen fra første konsultation holder. Men tænk nu hvis bedringen holder… så kan vi spare folk for tiltag, der måske ikke er nødvendige. 

 

Gammel knæskade - 3 min.
Tilbagemelding dagen efter:
 
"... Jeg prøvede selv at udløse de to reflekser, som du anbefalede igår, inden jeg løb en tur her til morgen.
 
Det sidste lange stykke tid har jeg fået smerter ved omkring 1 km, og så har jeg måtte stoppe ved 2 km. I dag løb jeg 3 km smertefrit, og på samme tid som jeg normalt løber 2 km.
 
Det var rigtig fedt, og nu skal jeg bare igang med at øge distancen stille og roligt... Hilsen Anne-Grete"
 
Tilbagemelding 6 dage efter:
 
"Det går fortsat fint med knæet"
 

 

Mangeårige knæsmerter og gener - 9 min.

Med opfølgning dagen efter. (Bedringen var intakt ihvertfald en uge efter - bed ikke hvordan detsiden er gået).

 

Smerter i underarmen - 3 min.

Tennis- / golfalbuer og smerter i underarmen ser jeg ofte folk slås med i længere tid. Vi ved heldigvis at vi gennem fornuft  træning og ordentlig tilpasset belastning af muskel- / senevævet, kan få ret godt styr på smerterne på den lange bane. 

Jeg har også fundet, at vi ved at udløse strækrefleksen af antagonisterne til de smertefulde muskler ofte kan få en umiddelbar væsentlig bedring af smerterne med det samme. 

Denne bedring kan være et rigtig godt udgangspunkt for et trænings- / belastningsforløb, hvis det viser sig at være nødvendigt. 

For når jeg ser en væsentlig umiddelbar bedring, ser jeg altid lige tiden an inden jeg foreslår et træningsforløb. For forbløffende ofte ser jeg at den umiddelbare bedring på en eller anden måde får brudt den “onde” cirkel, og bedringen holder eller ovenikøbet bliver bedre og bedre efterfølgende. 

Jeg kalder det at plukke de lavthængende frugter først inden vi komplicerer tingene. 

Jeg vil dog nævne at når det drejer sig om disse muskel/sene agtige gener omkring albue, achillessene, svangsene så falder RAH succesraten en smule. 

Jeg oplever at vi ca. halvdelen af gangene kan opnår en en væsentlig bedring med det samme, og jeg oplever at symptomerne oftere kommer igen, eller at det kræver en større indsats at få bedringen til at holde, end ved andre smertetilstande i kroppen. 

Men det er heldigvis ufarligt og hurtigt af afprøve RAH og se om der ikke skulle være nogen lavthængende frugter at plukke. 

 

Ankel - 4 min.

Det er helt vildt det her. Det er meget bedre end det har været i mange år. 

Opfølgning her næsten halvandet år efter er, at anklen stadig er fin. 

RAH er en manuel tilgang, hvor vi kan være heldige, at skabe en stor bedring lynhurtigt. Jeg kalder det at plukke de lavthængende frugter først inden vi komplicerer tingene.

Jeg bruger RAH som del af min undersøgelse, da jeg gerne i første omgang vil se om der er lavthængende frugter at plukke, og dernæst for få en idé om hvor påvirkelig folks symptomer umiddelbart er. 

Jeg bruger også RAH som en indgangsvinkel til at snakke med folk om hvad smerter er, og til at adressere eventuel frygt for at bruge kroppen eller for at der er noget alvorligt vejen. 

 

RAH og tennis- / golfalbuer - 4 min.

Når jeg i klinikken adresserer tennis- og golfalbuer begynder jeg altid med at se, om der skulle være nogen lavthængende frugter at plukke først. 

Forbløffende ofte kan vi skabe en væsentlig bedring gennem RAH, hvilket nogen gange “bare” er det der skal til for at smerterne er varigt bedre og andre gange er en god start på et forløb.

Ca. halvdelen af de tennis- golfalbuer jeg ser, bliver væsentligt bedre gennem RAH. Og så er der den anden halvdel, hvor RAH ikke rigtigt “bider”. Men så er det heldigt, at der findes andre tiltag - så som ordenligt tilpasset trænning - der kan hjælpe en tennis- /golfalbue godt i mål. 

 

Ryg - 7min. 
“Altså det er sindsygt… Det er lige som om min ryg aldrig har været hernede før. Den har siddet her oppe, og der spænder det. Nu kan jeg sidde sådan her… ”
 
RAH og smertevidenskab går hånd i hånd, og supplerer hinanden fantastisk. 
 
Lene har “slåsset” med ondt i ryggen gennem mange år. Vi ser om vi kan skabe en umiddelbar hurtig bedring, og taler om hvordan hun skal forholde sig i den nærmeste fremtid.
 

 

Skulder - 9 min.

Vi så på Anjas skulder ved weekendens RAH kursus. Få et indblik i hvordan RAH kan bruges til hurtigt og effektiv smertebehandling. 

I denne video sætter jeg flere ord på processen og hvilke tanker jeg gør når jeg RAH-behandler. 

Anjas tilbagemelding her tre dage efter: “Stadig ingen smerter og fuld bevægelighed. Skal til floorball træning i aften og crossfit i morgen så der får jeg mulighed for at teste lidt mere af”.

Kunne du tænke dig at lære mere om RAH og hvordan det kan bruges i klinikken, så er der følgende muligheder planlagt.

 

Making a difference

Hej David,  

Tak for din hilsen, din mening og dine holdninger. Dem sætter vi helt vildt stor pris på. 

Uden din hjælp gennem ret lang tid, havde vi ikke stået så stærkt som vi har gjort både under dette OL, men også hele OL-kval-sæsonen som har slidt godt på alles kroppe.

Vi elsker at komme hos dig og få "tjekket"/behandlet vores kroppe så vi hele tiden føler os ovenpå. Du skal vide vi sætter utrolig stor pris på det.

Christinna Pedersen - Professionel Badmintonspiller - OL-bronze 2012

Kære David,

Tak for i går - det var en helt anderledes og positiv oplevelse at blive behandlet af dig - sammenlignet med øvrige fysioterapeuter, jeg har været hos. Tak for det!

Jeg konstaterer her til morgen fortsat en markant bedring i knæet - lavere smerter end før behandlingen.

Jeg føler mig helt overbevist om, at jeg nok skal komme i topform igen og håber, at du har tid til at hjælpe med de behandlinger, der skal til.

Linda Ankerstjerne - Smerter i knæ efter to meniskoperationer

“Jeg er utrolig glad for at komme ved David uge efter uge. Jeg har gået der i mange år, og i al den tid har jeg ikke haft nogen større skader.

Sammen med David har jeg lært min krop at kende fra top til tå, og det er meget afgørende for en sportsudøver.

Udover at lære min krop at kende, er David en inspiration på mange andre områder, hans grundighed, hans sind og optimisme.”

Kamilla Rytter Juhl - Professionel Badmintonspiller - Verdensmester 2009

Hej David

Lovede et svar i dag på behandling.

Jeg har virkelig mærket en bedring, sidder lige nu og nyder at jeg ikke har smerter i min arm J

Kirsten Hansen - Laborant med tennisalbue gennem mange år

Hej David, 

..... hvis du får en del henvendelser - så er det fordi jeg har anbefalet dig som unik i forhold til at kunne noget andre ikke kan..........

Solveig Broby - Nakkesmerter og hovepine

Kære David. 

Det er fantastisk, hvad du fik gjort for Katarina fredag. Da vi kom hjem begyndte hun at gå mere og mere på foden (bevægelse som du havde sagt), og her til morgen synes hun, at vi skulle tage til atletik stævne og lige prøve om hun kunne løbe. Det gjorde vi så - og efter lidt forsigtig opvarmning prøvede hum mere og mere og det endte med at  hun løb hækkeløb, 200 m og lavede længdespring. Endda med klubrekorder til følge. 

 På 200 m synes hun, at hun blev lidt øm igen, men det er også kurveløb, så det belaster anderledes - og hun havde en inderbane. 

 Så jeg konstaterer bare, at vi i vores familie er rigtig glade for at kende dig. 

Endnu en gang tak - og fortsat god weekend til dig og familien. 

Vh Tine og Katarina Hessner - 13 år, atletikudøver (hækkeløber, længdespringer og sprinter) fra BAC (bagsværd atletik) - ondt i foden dagen inden sæsonens sidste stævne 

Hej David

Din behandling virker super. Mange tak J

Louise Hastrup 

Hej David.

Tak for sidst. Nu har jeg trænet et par gange og løbet både onsdag 10 km, lørdag 15 km og trænet 2 timer hårdt Søndag og Løbet igen igår 10 km. Og må altså bare sige jeg er så glad.... Har slet ikke haft de smerter og trækninger og snurren i ben mv.

Helt fantastisk lettelse ;0)

Dorthe Aistrup - Ben der sover og smerter efter løb og træning.

Hej David, 

Det er så meget bedre:):) Du er den bedste. Tak.

Heidi Have - Smerter i hofte og ryg

Hej David.

Tak for sidst, var meget overrasket over hvor langt man kunne komme med bare én behandling! 

Føler mig ikke helt så befriet som lige efter behandlingen mere, men meget bedre end inden.

Synes stadig der er forskel (skævhed) mellem højre og venstre side, men som du sagde, kan der godt være lidt forskel på siderne i kroppen, med det er ubehaget der skal fjernes.

Og det synes jeg det er - TAK!

Trine Sonne - Uro i kroppen, gennem to år, der ikke rigtigt kunne finde hvile.

Kære David!

Tusind, tusind tak for din behandling.... Du har absolut løsnet "noget" i min nakke, som ingen andre har formået. Mine nakkeproblemer er desværre ikke væk - men det havde jeg heller ikke forventet :-) Vil gerne have en behandling mere.

Andrea Haagen Jensen - Fysioterapeut - Svære kroniske nakkesmerter og hovedepineproblemer.

Hej David.

Tusind tak for konsultationen og inspirationen.

Mit højre ben, som før var svagere end mit venstre, har lige siden nærmest virket lettere og stærkere end det venstre. Jeg gik fra vesterport st. til damhussøen og det var en fornøjelse. Jeg har gået op af trapper og cyklet ti km, hvor jeg kunne træde til i pedalerne og løbet (ikke luntet). Alt dette har jeg ikke kunnet gøre siden januar. Så det er jeg taknemmelig for. 

Jeg har det strålende på alle måder og er væsentlig mere tillidsfuld til livet. Jeg ved, du fysisk har arbejdet med mit knæ og mine nerver, men det har altså også bragt mig flere kræfter og glæde, at være i det rum, som du skaber.

Tina Howard - Smerter i knæ efter fald for fire måneder siden

Hej David 

Det føles som om jeg har fået et nyt ben! Det er så vildt!

Rikke Winckler - forældresparring.dk - Smerter i lår efter fiberskade samt ondt i achillessenen.

Hej David 

Jeg ved ikke hvad der skete den time hos dig, men jeg kan stadig mærke en lethed i kroppen. Mine smerter er forandret og det er meget nemmere at trække vejret og i det hele taget at være i min krop. Det er lidt svært at tro på, men mit bækken virker anderledes, mere stabilt og mindre smertefuldt, ligesom jeg ikke kan huske hvornår min højre side af ansigtet har føltes så let og min mund kan åbnes meget mere. Det er næsten for godt til at bære sandt, og jeg tør næsten ikke sige det højt! 

Lykke Pedersen - Sclerose og daglige smerter.  

Hej David

Jeg har kunnet mærke en klar forbedring og har slet ikke haft smerter, som jeg plejer.

De er ikke helt forsvundet, men smerterne er klart mindre og har også ændret karakter. Det er lidt svært at forklare præcis hvordan. Nu er der mere ømhed end smerter.

Jeg har ikke udfordret mine hæle meget ved lange gåture, men jeg har stået en del i weekenden og har også hoppet lidt på trampolin, hvilket jeg ikke kunne før uden smerter.

Jeg kunne godt tænke mig at få en behandling mere :-)

Lise Jensen - Hælspore gennem otte måneder. 

Hej David,

Tak for en super oplevelse i lørdags på dit åbenhus arrangement!

Parkeringsplads testen virker fortsat – jeg har haft et heftigt rejseprogram i starten af uge så beklager min sene tilbagemelding. Der er ikke kommet et direkte tilbagefald selvom jeg både har cyklet og løbet – så forbedringen er fortsat minimum 50% og formentlig højere. Der har været lidt anspændthed i akillessenen særligt efter løb – men ikke den direkte smerte. SUPER FEDT J

BO Beier-Simonsen - smerter i achillessenen.

Hi David 

As promised I'm sending you an update on how I'm feeling today after your treatment last night at your clinic. 

My daughter did the exercises that you showed her on my left shoulder & left groin before I went to bed last night. That has helped on a complete recovery on my hands & even my left knee is feeling better..... Thank you so much....

Nina Kapoor - Smerter i hænderne gennem to år.

Hej David,

....Først og fremmest, så var det en kæmpe befrielse at være oppe forbi dig. Jeg har et punkt i venstre side nederst i ryggen/lænden, hvor smerten har udstrålet fra og forplantet sig videre op i ryggen. Al den ømhed og smerte der strålede ud er forsvundet efter jeg var forbi dig....

Kasper Andersen, ondt i ryggen efter lidt for hård træning  

Hej David!

Jeg er dig dybt taknemlig for behandlingen i fredags. Jeg er som et nyt meneske, og det holder endnu. Jeg var til træning i går, (intervaltræning med håndvægte, squatch, gulvøvelser for mave m.m.) og det er naturligt nok at jeg er lidt øm, idet jeg har holdt ferie i 3 uger.

Så var jeg i haven, som jeg også indtil nu, har måttet forsømme lidt, så idag er jeg lidt øm over det hele, og også i min foroverbøjning, men det er ikke noget at snakke om, i forhold til hvordan jeg havde det inden besøget ved dig.

Kirsten Johansen - Mangeårige smerter i ryggen - Konstateret spinalstenose. 

Hej David

 Jeg skylder dig lige at fortælle, at min skulder/nakke har det bedre end i mange år – så en stor tak til dig, og en forklaring på, hvorfor du ikke lige har hørt fra mig siden sidst. Jeg kigger dog nok ud en dag til en session for at få opfrisket mine øvelser.

Thomas Larsen - Grafisk designer - Ondt i skulder og nakke.

Hej David 

Jeg glemte helt at nævne, at tilbage i 2010 hjalp du mig af med smerter i min højre skulder (altid højre side, hmm...). Smerter som jeg har levet med i over 20 år.

Hanne Bruun - Daglige smerter i skulder.

Hej David.

Som aftalt kommer hermed en tilbagemelding:

Skaden i venstre fod efter løb uden sko er væsentlig forbedret. De sidste 2 morgner har jeg kunne gå fra morgenstunden uden at humpe. En 80-90 % forbedring. 

Ift. mit bækken, nedre ryg/haleben: Helt klart bedring, måske en 40-50 %.

Conny Christophersen - Smerter i fod og ryg.

Kære David 

.....Jeg har ingen smerter tilbage i hverken nakke eller skulder, og træner nu igen for fyldt blus -når jeg har tid.... Jeg har fortalt mange om din måde at behandle på, din indsigt i sammenhængen mellem krop og sind, og foreslået flere at kontakte dig ang. diverse skader og skavanker....jeg laver forsat de øvelser, du lærte mig, inden jeg lægger mig til at sove -i hvert fald efter en stressende arbejdsdag!

Du er et af de mest behagelige mennesker, jeg nogensinde har mødt, din metode og imødekommenhed, hvor du både udviser autoritet og rummelighed, er ikke noget, jeg tit har oplevet......

Line Kruse - Strålende smerter i skulder og arm

"Hej David,

Jeg vil blot lige give dig lidt tilbagemelding efter min behandling. Jeg har oplevet en stor forskel på min gang på venstre fod. Den føles normal igen. Ikke den store forskel på mine hænder/fingre.

Kurt er dybt benovet over effekten af din behandling. Føler sig så meget mere afslappet end han har gjort i mange år, skulderne sidder længere nede og den tikken han havde haft i lægmuskulaturen i rigtig mange år er fuldstændig forsvundet. Wauw...

Vi har talt varmt om dig og teknikken til alle vi kender, bl.a. nogle af vores venner der bor i England. Kender du nogle practitioners derovre?

Jeg er sikker på, vi vender tilbage næste gang vi er i nærheden, om ikke andet for en forebyggende follow up.

Elsebeth Nybroe-Nielsen

Hej David,

Tak for hjælpen igår. Jeg er et helt nyt menneske i dag. Jeg har det 100 gange bedre idag. Pladsen på plejehjemmet er aflyst denne gang. Et par dage mere så vil jeg tro jeg er frisk.

Hans von der Osten - Smerter i skulderen

Kære David 

Hvis jeg ikke fik sagt det så Tak - tak for al din støtte og for at få mig på benene igen og for din måde at være på. Tak. 

Rigtig godt nytår. Vi ses i det nye år.  

Mette Tofte - Genoptræning efter knæoperation samt smerter i nakke strålende ud i arm

“David har en menneskelig kompetence som er svær at beskrive. Han har en smittende positiv energi, som er det første man bemærker i det man træder ind i lokalet. Rundt omkring er der bøger, som han jævnligt bruger for at komme helt til bunds i ens "problemstilling". Han er meget grundig, og har en stædighed som heletiden bringer ham frem til en endelig forklaring på problemet, HVER GANG. Han har en skræmmende bred viden inden for kroppen, som er med til at give en enorm tryghed og tro på at man er kommet det rette sted hen. Han er ikke bange for at tage hårdt fat når han behandler og gør det ligeså længe det er nødvendigt. Han bruger nogle anderledes teknikker, som nogle gange bringer et smil frem - men det er øvelser som har en stærk effekt på helingen af kroppen. Han får ting til at ske..” 

Lena Frier - Professionel badmintonspiller - Europamester 2008

Hej David

Siden besøget hos dig har jeg været skades-/smertefri i området. Og skadesfri iøvrigt, trods øget træningsintensitet.

Pt træner jeg i de tre dicipliner, svømning, cykling, løb, frem mod Ironman 2012.

Jeg laver de viste øvelser så tit det er muligt henover dagen.

Søren Dahl - Triatlet, personlig træner og livstilsvejleder 

"David er ikke kun en fantastisk behandler, men også et menneske man ville ønske man kunne dele mere tid med. Med afsat i behandlingerne og de simple øvelser, er mit dårlige knæ endelig ved at genindfinde sin balance. 

Det har været en fantastisk forløb og jeg kan kun anbefale Davids metode og behandling til alle."

Anders Højlund Andersen - Knæ der havde svært ved at hele.

Hej David

 Jeg har egentlig lyst til at vende tilbage til dig omkring min væskeophobning og din anbefaling. I ca. 2 måneder har jeg skåret alt olie, kerner/-nødder (med undtagelser af hvad der har været i det glutenfrie brød jeg har indtaget) væk. 

Resultatet er at jeg i perioden har tabt mig 4 kg. Med vægttabet er væskeophobningerne også næsten forsvundet. Jeg kan kun give min anbefaling til at prøve det af. 

Din behandling holder stadig og jeg kan løbe uden problemer, skønt. 

Bente Ghita Hansen - Personlig træner

Kære David

Du er en gave til verden og alle os andre du hjælper!

Mens jeg sad i toget på vej hjem, følte jeg varme strålende rundt i lænden og nederste del af ryggen og det varede i en hel time!

Du har sat en healingsproces i gang og jeg må passe på og lave mine øvelser. 

Tak for alle de gode råd også!

Agnes - Rygsmerter gennem mange år.  

Hej David, 

Jeg er siden sidst blevet Lyngby spiller i bedste række i landet for u19-spillere. Og vil egentlig bare sige jeg har det godt, og intet mærker til min ryg mere! :)

Mange tak for hjælpen!! 

Oliver H. Hansen - rehabiliteret efter diskusprolaps - operation blev undgået. 

Kære David

Det er jul, og jeg vil gerne ønske dig en glædelig en bl. a. ved at fortælle dig ,at i 5 dage har jeg kunnet gå op af mine trapper uden smerte i v. hofte, og det tilskriver i høj grad din igangsætning af mit rigtige åndedræt.....

....Det kalder jeg godt samarbejde. Du skal have stort tak for din del af arbejdet. Tænk at jeg er uden de smerter jeg har haft siden sep.2010 (skrevet dec. 2011).

Birgit Pontoppodan - Smerter i hofte og ben.

Hej David 

Jo tak - fantastisk tur. Mit knæ blev faktisk bedre og bedre dag for dag og mine læg har jeg slet ikke mærket. Ja altså ud over alm. ømhed efter en lang travedag.

Sender lige lidt af den gode Camino-energi din vej. :-) r di for di

Bente Ghita Hansen - Problemer med knæ og achillessener lige inden en tur til Caminoen