Loading...

RAH videregående - Mere RAH 

Bliv endnu dygtigere til at bruge strækrefleksen til at “plukke de lavt hængende frugter først - inden vi komplicerer tingene”. Altså skubbe folk meget langt med lille indsats.

Måske har du taget RAH-tankegangen til dig og har fundet en plads til RAH i klinikken, og kunne godt tænke dig at blive endnu bedre og have flere muligheder. Så er det videregående kursus for dig. 

Der er ikke mere teori, der skal gennemgåes, så al tid kan bruges på teknikker til mange flere muskler, og på alle de fif, der gør brugen af RAH mere effektiv. 

På kurset gennemgår vi flere af de teknikker, der er hurtige at lave, og ofte giver stor effekt med meget lidt anstrengelse, og vi tager skridtet videre og gennemgår teknikker, hvor vi bliver mere detaljefikserede og specifikke, og som kan hjælpe os videre, med de patienter, hvor de “nemme” og “hurtige” teknikker ikke får os helt i mål.  

Vi arbejder både med generelle teknikker og helt specifikke teknikker til de enkelte muskler. 

Vi genopfrisker og bygger videre på teknikkerne fra introkurset, og du lærer en masse nye teknikker, så du har flere muligheder for at adressere hele kroppen i større detaljer. 

Listen af hvad der gennemgåes er lang og kurset dækker nye teknikker for hele kroppen. Hovedvægten vil blive lagt på at få introduceret så mange nye teknikker som muligt. 

Vi arbejder intensivt i én dag mellem kl.  9 - 16 , og holder deltagerantallet lavt som vi plejer. 

Pris 2.450 kr. 

RAH i aktion

Skulder - lynhurtigt bedre

 

Ryg - lynhurtigt bedre

 

Nakke - lynhurtigt bedre

 

Se flere videoer med RAH i aktion her.