Loading...

Reciprok Antagonist Hæmmning - Bliv en bedre manuel behandler 

RAH er en manuel behandlingsstrategi og tankegang med potentielt stor effekt på smerter og gener i bevægeapparatet.

RAH er: 

  • Lynhurtig smertebehandling.  
  • Nem at lære og nem at bruge.

RAH står for Reciprok Antagonist Hæmning, der er den fysiologiske mekanisme, der sker når vi udløser strækrefleksen i en muskel.

RAH er bygget op omkring brugen af strækrefleksen i musklen til potentielt, at skabe en lynhurtig smertereduktion, så vi opnår mindre smerte, bedre funktion, bedre bevægelse og bedre livskvalitet.

Vi ved, at når en strækrefleks udløses, så bliver antagonisten (den modsatte muskel) inhiberet/afslappet. Det ændre konteksten i musklen og potentielt også den information, der konstant sendes fra musklen til hjernen. Hjernen får ny information at forholde sig til, og det ændre potentielt vores smerteoplevelse. Det er tanken bag RAH.

RAH udmærker sig ved at have effekt med det samme, hvis RAH er indikeret. Vi skal se en væsentlig effekt og bedring med det samme, for at det giver mening at bruge RAH.

Der udbydes to kurser i RAH. Et grundkursus og et videregående kursus. Læs mere ved at følge linket. 

Grundkurset er fundamentet, hvor du lærer det grundlæggende i og omkring tankegangen og hypotesen bag, samt en masse teknikker klar til at blive brugt med det samme.

Det videregående kursus er for dig, der efter grundkurset godt vil lære endnu flere teknikker og måder at udløse strækreflekserne på altså endnu flere muligheder for at bruge RAH.

RAH-Kurserne er for alle manuelle behandlere og bevægeinstruktører, der ikke er bange for at røre deres kunder.

Tilmeld dig et RAH kursus og bliv en bedre manuel behandler.

Henter datoer...

Du sikre din plads ved at trykke på "tilmeld" og bruge et dankort. Din plads er sikret når du har modtaget en kvittering. 

 

Mulighed for ratebetaling:

Vil du gerne fordele kursusprisen over flere betalinger, så skriv til mig og lad os finde ud af det. 

Fordel kursusprisen over tre betalinger. Ved tilmelding trækkes der 2.495 kr. på betalingskortet med det samme. Herefter trækkes der 2 x 1.000 kr. med 30 dages mellemrum på betalingskortet. Det hele klares automatisk af systemet her.  

 

 

RAH i aktion

Ryg - lynhurtigt bedre:

 

Achillessene - lynhurtigt bedre:

 

Skulder - lynhurtigt bedre:

 

Ankel - lynhurtigt bedre:

 

Kæbe - lynhurtigt bedre:

 

Knæ - lynhurtigt bedre:

 

Se flere videoer med RAH i aktion her.